Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Título : Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя
Autor : Рамашка, Д, М.
Яфiмава-Стаднiк, В. П.
Palabras clave : кухня Беларусі;культура харчавання;Морач;беларуская традыцыйная ежа;cuisine of Belarus;food culture
Fecha de publicación : 2014
Editorial : Белорусский государственный экономический университет
Language: Белорусский
Type: Article
Citación : Рамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157.
Resumen : Адной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач.
URI : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
ISBN : 978-985-500-818-8
Aparece en las colecciones: 2014

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Ramashka._D._M._155_157.pdf3.89 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.