Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Название: Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя
Авторы: Рамашка, Д, М.
Яфiмава-Стаднiк, В. П.
Ключевые слова: кухня Беларусі;культура харчавання;Морач;беларуская традыцыйная ежа;cuisine of Belarus;food culture
Дата публикации: 2014
Издательство: Белорусский государственный экономический университет
Language: Белорусский
Type: Article
Библиографическое описание: Рамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157.
Краткий осмотр (реферат): Адной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
ISBN: 978-985-500-818-8
Располагается в коллекциях:2014

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ramashka._D._M._155_157.pdf3.89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.