Магістарская праграма «Камерцыя на рынку рэстараннага бізнесу»

Спецыяльнасць1-25 80 09 Камерцыя

КіраўнікБялова Святлана Алегаўна

КафедраЭканомікі гандлю і паслуг

Ступеньмагістр

Заліковыя адзінкі(часы)60 (1624)

МоваРусский

 Кошт

Асаблівасці магістарскай
праграмы і яе канкурэнтныя перавагі:
Складаюцца ў напрацоўцы канкрэтнага ўмення выкарыстання інавацыйных тэхналогій развіцця рэстараннага бізнесу, пабудовы эфектыўнай стратэгіі і тактыкі
Місія праграмы:
Падрыхтоўка высокакваліфікаваных спецыялістаў у галіне рэстараннага бізнесу
Мэта магістарскай праграмы:
Паглыбленая падрыхтоўка высокакваліфікаваных спецыялістаў у галіне прыняцця эфектыўных рашэнняў па функцыянаванні аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Кароткі змест магістарскай праграмы:
Праграма прызначана для паглыблення прафесійных ведаў у галіне прыняцця эфектыўных рашэнняў па кіраванні рэстаранным бізнесам

Кіраўнік магістарскай праграмы:
Бялова Святлана Алегаўна-кандыдат эканамічных навук, дацэнт
З'яўляецца аўтарам публікацый па праблемах развіцця і інавацыйнага абнаўлення рэстараннага бізнесу, кіруе працай магістрантаў
Выкладчыкі
Штатныя выкладчыкі кафедры
http://www.bseu.by/personalpages/MikulichI/biography.htm

http://www.bseu.by/personalpages/Skriba/biography.htm

http://www.bseu.by/personalpages/Jefimova-stadnik/biography.htm

http://www.bseu.by/personalpages/Valevich/biography.htm

http://www.bseu.by/personalpages/Vladyko/biography.htm

Кантакты:

Асноўныя дысцыпліны: (дзяржаўны кампанент)
Мікраэканамічны аналіз і палітыка
Макраэканамічны аналіз і палітыка
Мадэлі і стратэгіі развіцця бізнесу
Камерцыя ў лічбавай эканоміцы
Сеткавыя і воблачныя тэхналогіі ў камерцыі
Дысцыпліны, якія фармуюць аснову магістарскай праграмы:   
Рэстаранны бізнес у індустрыі гасціннасці
Бізнес-праектаванне ў рэстаранным бізнесе
Колькасныя метады аналізу ў бізнесе
Інфармацыйнае забеспячэнне функцыянавання аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Сучасныя фарматы рэстараннага бізнесу
Дысцыпліны модуляў па выбары:
Інавацыйная палітыка ў рэстаранным бізнесе
Канкурэнтны патэнцыял рэстараннага бізнесу
Культура харчавання і інструменты яе адлюстравання
Абгрунтаванне канцэпцыі развіцця рэстараннага бізнесу
Ацэнка кошту рэстараннага бізнесу
Паводзіны спажыўцоў і праграмы лаяльнасці

Вынікі асваення магістарскай праграмы:
Паглыбленне і пашырэнне кампетэнцый спецыялістаў у галіне гаспадарчай дзейнасці аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Месца правядзення практыкі:
Дзяржаўныя і прыватныя камерцыйныя арганізацыі грамадскага харчавання; службы харчавання пры атэлях; спецыялізаваныя службы дзяржаўных органаў і арганізацый
Сферы прафесійнай дзейнасці і месцы працаўладкавання магістра:
Міністэрствы і ведамствы; вядучыя арганізацыі грамадскага харчавання; атэлі і аб'екты харчавання; спецыялізаваныя службы дзяржаўных органаў і арганізацый
Выпускнікі:
Пляханаў Дзмітрый Паўлавіч-начальнік упраўлення арганізацыі гандлю Галоўнага ўпраўлення спажывецкага рынку Мінгарвыканкама
Дзергач Анастасія Юр'еўна-эканаміст па матэрыяльна-тэхнічным забеспячэнні РУП "вытворча-гандлёвы і гасцінічны комплекс" Кастрычніцкі»

У конкурсе  для паступлення ў магістратуру могуць прымаць удзел асобы, якія атрымалі вышэйшую адукацыю I прыступкі па спецыяльнасцях, якія дазваляюць прэтэндаваць на вышэйшую адукацыю II ступені, у адпаведнасці з агульнадзяржаўным класіфікатарам Рэспублікі Беларусь АКРБ 011-2009 «Спецыяльнасці і кваліфікацыі». Тыя, хто паступае ў магістратуру здаюць уступны іспыт па спецыяльнасці.

Асобы, якія маюць вышэйшую адукацыю першай ступені па спецыяльнасцях, якія не адпавядаюць профілю абранай спецыяльнасці II прыступкі згодна з Агульнадзяржаўным класіфікатарам Рэспублікі Беларусь АКРБ 011-2009 «Спецыяльнасці і кваліфікацыі» і патрабаванням адукацыйнага стандарту па спецыяльнасці, акрамя ўступнага іспыту здаюць дадатковы экзамен (вусна) па вучэбных дысцыплінах.

Віды і ўмовы арганізацыі ўступных іспытаў, тэрміны і парадак правядзення конкурсу, пытанні арганізацыі прыёму рэгламентуюцца Парадкам прыёму ў магістратуру БДЭУ.

Інфармацыя абітурыенту
Праграма ўступных іспытаў
Праграмы дадатковых выпрабаванняў:

Кантакты

Адрас: пр. Партызанскі 16а, корпус 7,
к. 3а

Тэл.: +375 17 209-88-71

Пошта:berezovskaya@bseu.by
 magistr@bseu.by

Сайт: http://imp-bseu.by/

 


Белорусский государственный университет культуры и искусств Белорусская медицинская академия последипломного образования Белорусский государственный медицинский университет Витебская ордена «Знак Почёта» государственная академия ветеринарной медицины Брестский государственный технический университет Брестский государственный университет имени А.С.Пушкина Витебский государственный ордена Дружбы народов медицинский университет Гомельский государственный университет имени П.О.Сухого Гродненский государственный аграрный университет Гродненский государственный медицинский университет Гродненский государственный университет имени Я.Купалы Могилёвский государственный университет продовольствия Мозырский государственный педагогический университет им. И.П. Шамякина Университет гражданской защиты МЧС РБ Могилевский институт МВД Академия управления при Президенте Республики Беларусь