Магістарская праграма «Камерцыя на рынку рэстараннага бізнесу»
Спецыяльнасць1-25 80 09 Камерцыя
КіраўнікБялова Святлана Алегаўна
КафедраЭканомікі гандлю і паслуг
Ступеньмагістр
Заліковыя адзінкі(часы)60 (1624)
МоваРусский
Асаблівасці магістарскай
праграмы і яе канкурэнтныя перавагі:
Складаюцца ў напрацоўцы канкрэтнага ўмення выкарыстання інавацыйных тэхналогій развіцця рэстараннага бізнесу, пабудовы эфектыўнай стратэгіі і тактыкі
Місія праграмы:
Падрыхтоўка высокакваліфікаваных спецыялістаў у галіне рэстараннага бізнесу
Мэта магістарскай праграмы:
Паглыбленая падрыхтоўка высокакваліфікаваных спецыялістаў у галіне прыняцця эфектыўных рашэнняў па функцыянаванні аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Кароткі змест магістарскай праграмы:
Праграма прызначана для паглыблення прафесійных ведаў у галіне прыняцця эфектыўных рашэнняў па кіраванні рэстаранным бізнесам
Кіраўнік магістарскай праграмы:
Бялова Святлана Алегаўна-кандыдат эканамічных навук, дацэнт
З'яўляецца аўтарам публікацый па праблемах развіцця і інавацыйнага абнаўлення рэстараннага бізнесу, кіруе працай магістрантаў
Выкладчыкі
Штатныя выкладчыкі кафедры
http://www.bseu.by/personalpages/MikulichI/biography.htm
http://www.bseu.by/personalpages/Skriba/biography.htm
http://www.bseu.by/personalpages/Jefimova-stadnik/biography.htm
http://www.bseu.by/personalpages/Valevich/biography.htm
http://www.bseu.by/personalpages/Vladyko/biography.htmКантакты:
Асноўныя дысцыпліны: (дзяржаўны кампанент)
Мікраэканамічны аналіз і палітыка
Макраэканамічны аналіз і палітыка
Мадэлі і стратэгіі развіцця бізнесу
Камерцыя ў лічбавай эканоміцы
Сеткавыя і воблачныя тэхналогіі ў камерцыі
Дысцыпліны, якія фармуюць аснову магістарскай праграмы:
Рэстаранны бізнес у індустрыі гасціннасці
Бізнес-праектаванне ў рэстаранным бізнесе
Колькасныя метады аналізу ў бізнесе
Інфармацыйнае забеспячэнне функцыянавання аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Сучасныя фарматы рэстараннага бізнесу
Дысцыпліны модуляў па выбары:
Інавацыйная палітыка ў рэстаранным бізнесе
Канкурэнтны патэнцыял рэстараннага бізнесу
Культура харчавання і інструменты яе адлюстравання
Абгрунтаванне канцэпцыі развіцця рэстараннага бізнесу
Ацэнка кошту рэстараннага бізнесу
Паводзіны спажыўцоў і праграмы лаяльнасці
Вынікі асваення магістарскай праграмы:
Паглыбленне і пашырэнне кампетэнцый спецыялістаў у галіне гаспадарчай дзейнасці аб'ектаў рэстараннага бізнесу
Месца правядзення практыкі:
Дзяржаўныя і прыватныя камерцыйныя арганізацыі грамадскага харчавання; службы харчавання пры атэлях; спецыялізаваныя службы дзяржаўных органаў і арганізацый
Сферы прафесійнай дзейнасці і месцы працаўладкавання магістра:
Міністэрствы і ведамствы; вядучыя арганізацыі грамадскага харчавання; атэлі і аб'екты харчавання; спецыялізаваныя службы дзяржаўных органаў і арганізацый
Выпускнікі:
Пляханаў Дзмітрый Паўлавіч-начальнік упраўлення арганізацыі гандлю Галоўнага ўпраўлення спажывецкага рынку Мінгарвыканкама
Дзергач Анастасія Юр'еўна-эканаміст па матэрыяльна-тэхнічным забеспячэнні РУП "вытворча-гандлёвы і гасцінічны комплекс" Кастрычніцкі»
У конкурсе для паступлення ў магістратуру могуць прымаць удзел асобы, якія атрымалі вышэйшую адукацыю I прыступкі па спецыяльнасцях, якія дазваляюць прэтэндаваць на вышэйшую адукацыю II ступені, у адпаведнасці з агульнадзяржаўным класіфікатарам Рэспублікі Беларусь АКРБ 011-2009 «Спецыяльнасці і кваліфікацыі». Тыя, хто паступае ў магістратуру здаюць уступны іспыт па спецыяльнасці.
Асобы, якія маюць вышэйшую адукацыю першай ступені па спецыяльнасцях, якія не адпавядаюць профілю абранай спецыяльнасці II прыступкі згодна з Агульнадзяржаўным класіфікатарам Рэспублікі Беларусь АКРБ 011-2009 «Спецыяльнасці і кваліфікацыі» і патрабаванням адукацыйнага стандарту па спецыяльнасці, акрамя ўступнага іспыту здаюць дадатковы экзамен (вусна) па вучэбных дысцыплінах.
Віды і ўмовы арганізацыі ўступных іспытаў, тэрміны і парадак правядзення конкурсу, пытанні арганізацыі прыёму рэгламентуюцца Парадкам прыёму ў магістратуру БДЭУ.
Інфармацыя абітурыенту
Праграма ўступных іспытаў
Праграмы дадатковых выпрабаванняў:
Тэл.: (+375 17) 209-88-16,
ПРЫЁМНАЯ КАМІСІЯ
Тэл.: (+375 17) 209-88-99